Endre passord for cPanel -e -post i Linux -hosting

Det er to måter du kan endre cPanel -e -postpassordet ditt på, basert på om du kjenner til gjeldende passord eller ikke:

Kjenner du passordet ditt? Se denne delen nedenfor ... Du må fremdeles vite ...
Yup Jeg vet at jeg har cPanel -e -postpassord, og jeg vil endre det Ingen andre passord
Nei Jeg har glemt cPanel -e -postpassordet mitt, så jeg må tilbakestille det GoDaddy -kontopassordet ditt

Jeg vet at jeg har cPanel -e -postpassord, og jeg vil endre det

1. Gå til http: // ditt domenenavn /nettpost og logg deg på cPanel -nettpostkontoen din.
  2. Klikk på e -postadressen din øverst til høyre, ved siden av LOGO, og velg Passord og sikkerhet .
    klikk passord og sikkerhet
  3. På siden Passord og sikkerhet angir du et nytt passord , skriver inn passordet på nytt i Bekreft nytt passord og klikker deretter på Lagre .

Jeg har glemt cPanel -e -postpassordet mitt, så jeg må tilbakestille det

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på E -postkontoer i delen E -post på cPanel -startsiden.
  5. Klikk på Administrer på siden cPanel e -postkontoer , ved siden av e -postkontoen du vil bruke.
  6. Under Sikkerhet skriver du inn et nytt passord og klikker deretter på Oppdater e -postinnstillinger (du må kanskje rulle ned for å se det).