Tilbakestill mitt GoDaddy-passord

Hvis du glemte ditt GoDaddy-kontopassord, kan du tilbakestille det.

1. Gå til vår Tilbakestill passord-side.
  2. Angi brukernavnet eller kundenummeret ditt.
  3. Full før sikkerhetsutfordringen, og klikk deretter på Send inn. Om noen få minutter vil du motta en e-post med en kobling som du kan bruke til å tilbakestille passordet.

Neste trinn

Mer informasjon

• Vi sender e-posten om tilbakestilling av passord til e-postadressen vi har registrert for kontoen din. Hvis du ikke mottar denne e-posten, kan det hende at vi ikke har din nåværende e-postadresse, og du må be om tilgang til kontoen.