Endre telefonnummeret mitt for totrinnsbekreftelse

Hvis du vil endre telefonnummeret du bruker til totrinnsverifisering, må du slette det eksisterende telefonnummeret fra kontoen din og deretter legge til et nytt nummer.

Påkrevd: Hvis du ikke har tilgang til enheten du brukte da du konfigurerte totrinnsverifisering, ser du Kanseller totrinnsverifisering og følger trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten (eller en backup).
  1. Følg trinnene i Avbryt totrinnsverifisering for å slette det eksisterende nummeret.
  2. Følg trinnene i Aktiver totrinnsverifisering for å legge til ditt nye nummer.