Endre telefonnummeret mitt for totrinnsbekreftelse

Du kan ikke direkte endre mobilnummeret du bruker for totrinnsbekreftelse. Hvis du vil endre nummeret, må du først deaktivere totrinnsbekreftelse fra kontoen din og deretter legge den til igjen med det nye telefonnummeret.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.