Endre tilgangsnivået til en delegat

Hvis du ga delegattilgang til andre, kan du endre deres tilgangsnivå, som lar deg kontrollere hva de kan gjøre i kontoen din.

1. Gå til GoDaddy Delegere tilgang side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I delen Personer som kan få tilgang til kontoen min , ved siden av delegaten hvis tilgangsnivå du vil endre, klikker du på Rediger .
    klikk på rediger
  3. Velg det nye tilgangsnivået, og klikk deretter på Lagre .

Merk: Hvis du vil fjerne en delegat helt fra kontoen din, klikker du på Fjern (under Lagre -knappen).