Inviter en delegat til å få tilgang til GoDaddy-kontoen min

Du kan invitere en delegat (som for eksempel nettdesigneren eller utvikleren din) til å få tilgang til GoDaddy-produktene i kontoen din. Delegater kan åpne og bruke produktene dine, men de kan ikke se eller endre kontoinformasjon som betalingsmetoder og passord.

Merk: Er du ute etter å tilordne delegattilgang for domenene dine? Endre mappetillatelser for delegater for domener.

1. Gå til GoDaddy Kontoinnstillinger. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Velg Deleger tilgang.
  3. Velg Inviter for å få tilgang i delen Personer som kan få tilgang til min konto.
  4. Skriv inn navn og e-postadresse til personen du inviterer.
  5. Velg et tilgangsnivå. Hvis du ikke er sikker på hva dette betyr, kan du lese forklaringen av tilgangsnivåene.
Vi sender denne personen en e-post med invitasjon til å få tilgang til kontoen din. Når personen godtar invitasjonen, gir vi deg beskjed om dette.

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Finn ut mer om delegattilgang.
  • Delegater må ha en GoDaddy-konto for å kunne godta invitasjonen din. Vi ber dem om å opprette en konto hvis de ikke har en.