Inviter en delegat til å få tilgang til GoDaddy-kontoen min

Du kan invitere en delegat (som for eksempel nettdesigneren eller utvikleren din) til å få tilgang til GoDaddy-produktene i kontoen din. Delegater kan åpne og bruke produktene dine, men de kan ikke se eller endre kontoinformasjon som betalingsmetoder og passord.

Merk: Er du ute etter å tilordne delegattilgang for domenene dine? Du kan endre mappetillatelser for delegater for domener.

1. Gå til GoDaddy Kontoinnstillinger. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Klikk på Deleger tilgang.
  3. I delen Personer som kan få tilgang til min konto, klikker du på Inviter for å få tilgang.
  4. Skriv inn navn og e-postadresse til personen du inviterer.
  5. Velg et tilgangsnivå. Hvis du ikke er sikker på hva dette betyr, kan du se forklaringen av tilgangsnivåene.
  6. Klikk på Invite (Inviter). Vi sender denne personen en e-post med invitasjon til å få tilgang til kontoen din. Når personen godtar invitasjonen, gir vi deg beskjed om dette. Det var det hele!

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Finn ut mer om delegattilgang.
  • Delegater må ha en GoDaddy-konto for å kunne godta invitasjonen din. Vi ber dem om å opprette en konto hvis de ikke har en.
  • Ventende invitasjoner kan ikke kanselleres og utløper hvis de ikke blir godtatt innen 48–72 timer.