Deleger tilgang: Tillatelsesnivåer

Når du inviterer andre personer for å få tilgang til kontoen din, kan du konfigurere ett av disse tilgangsnivåene for å kontrollere hva disse delegatene kan gjøre på kontoen din.

Tilgangsnivå Delegaten kan:
produkter, domener og kjøp Kjøpe på dine vegne ved hjelp av din lagrede betalingsmetode.

Ta seg tilgang til produktene dine (inkludert produktkontrollpaneler) og kansellere nye produkter.

For domener kan du tillate administrasjonshandlinger, overføringshandlinger eller begge deler. Se Tilordne mappetillatelser for delegat for mer informasjon.
Produkter og domener Ta seg tilgang til produktene dine (inkludert produktkontrollpaneler) og kansellere nye produkter.

For domener kan du tillate administrasjonshandlinger, overføringshandlinger eller begge deler. Se Tilordne mappetillatelser for delegat for mer informasjon.
Kun domener Domeneadministrasjonshandlinger, overføringshandlinger, eller begge deler. Se Tilordne mappetillatelser for delegat for mer informasjon.
Kun kontoforbindelse Ta seg tilgang til kontoen din en gang i fremtiden. Ingen gjeldende produkttilgang eller produktkjøp. Velg dette tilgangsnivået for å holde en delegat knyttet til kontoen din for fremtidig arbeid.

Uansett tilgangsnivå, kan delegaten din ikke:

• administrere eller legge til betalingsmetoder til kontoen din
  • Invitere andre slik at de kan få tilgang til kontoen din
  • Vise eller endre kontoinformasjon (som passord eller støtte-PIN-kode)
  • Vise bestillingsloggen din