Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Start Gen 4 VPS på nytt

Hvis du ikke kan starte din 4. generasjons VPS på nytt manuelt , kan du starte den på nytt fra hostingkontoen din på følgende måte.

Merk: Hvis du prøver å starte en 4. generasjons dedikert server på nytt, er trinnene litt annerledes .

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjons VPS -en du vil starte på nytt.
  3. Klikk på Serverhandlinger øverst til høyre på siden, og velg deretter Start server nytt.

klikk på start server på nytt