Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Start Gen 4 VPS på nytt

Hvis du ikke kan starte din 4. generasjons VPS på nytt manuelt , kan du starte den på nytt fra hostingkontoen din på følgende måte.

Merk: Hvis du prøver å starte en 4. generasjons dedikert server på nytt , er trinnene litt annerledes .

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjons VPS -en du vil starte på nytt.
  3. Øverst til høyre på siden klikker du på Serverhandlinger og velger deretter Start server på nytt .

klikk på start server på nytt