Er produktet mitt satt til automatisk fornyelse?

Mange GoDaddy-produkter og -tjenester er satt til automatisk fornyelse som standard når du kjøper dem. Slik sjekker du.

1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Listen viser når hvert produkt er satt til automatisk fornyelse under Faktureringsdato .
    listen over faktureringsdetaljer
    Hvis et produkt ikke er satt til å fornyes automatisk, viser listen datoen da produktabonnementet blir kansellert.

Merk: Hvis du vil sjekke prisen, klikker du i avmerkingsboksen ved siden av produktnavnet for å velge den, og deretter klikker du på Legg til i handlevogn .
    Legg til i handlevogn -ikonet er uthevet
    Vi viser deg prisen for produktene dine i handlevognen, men vi fullfører ikke kjøpet her med mindre du sier det.