Erklæring om støtte - Virtuelle og dedikerte servere

Gjennomgå hele erklæringen om støtte for å finne ut mer om tilgjengelig støtte for ytterligere produkter og tjenester.

Det er forskjeller i navngivningskonvensjoner for våre eldre servere og neste generasjons servere. Neste generasjon inneholder bare Selvadministrert og Fullt administrert mens arven inneholder selvadministrert, administrert og fullt administrert.

VPS4 og Dedikert 4

Støttet:

1. Selvadministrert:
    • Kjøpe eller fornye servere
    • Forklare serverfunksjonene og fordelene våre
    • Tilbakestiller rotpassordet
    • Klargjør serveren din
    • Fullt administrert maskinvare
    • Tilgang til serveren din via rot/administrativ tilgang
    • Gir deg trinnene for å overføre hosting
  2. Selvadministrert med cPanel eller Plesk kontrollpanel:
    • Tilby ressurser for å installere GoDaddy SSL -sertifikatet på kvalifiserte GoDaddy -produkter 1
    • Sikkerhetskopiere innhold og data på server 2
    • Hjelper med kjern navigering av cPanel & WHM eller Plesk hosting kontrollpaneler
    • Forklare hvordan du oppretter egendefinerte DNS -sonefiler
    • Angi innstillinger og ressurser for konfigurering av e -postklienten
    • Gi grunnleggende trinn for å koble til FTP via Filezilla
    • Som en del kan støtte for GoDaddy hjelpe deg med følgende:
      • Klargjøre den nye serveren din (navngi serveren, velge datasenter og sette opp legitimasjon)
      • Gi de riktige innstillingene og hjelp med å koble til serveren din via SSH eller RDC eller Kontrollpanel ±
      • Opprette ditt første cPanel- eller Plesk -abonnement ±
      • Oppgi standard DNS -innstillinger for å koble domenet ditt til VPS eller Dedikert server
      • Angi innstillingene for å koble til cPanel eller Plesk via FTP ±
      • Gi ressurser for å administrere PHP på din VPS eller dedikerte server ±
      • Angi trinn for å tilbakestille administrasjonspassordet ditt via GoDaddy -hostinggrensesnittet
      • Tilby ressurser for administrering av tjenester på serveren din ±
      • Tilby ressurser for å konfigurere egendefinerte navneservere og DNS ±
      • Hvordan opprette og gjenopprette fra øyeblikksbilder ¤
      • Selv om denne listen ikke er uttømmende, er det grensen for hva GoDaddy forplikter seg til å støtte for din selvadministrerte server med eller uten kontrollpanel.
  3. Fullt administrert 8,9 :
    • Kjøpe eller fornye servere
    • Forklare serverfunksjonene og fordelene våre
    • Tilbakestiller rotpassordet
    • Klargjør serveren din på få minutter
    • Feilsøke nettverksytelse og oppetid
    • Fullt administrert maskinvare
    • Tilgang til serveren din via rot/administrativ tilgang
    • Gir deg trinnene for å overføre hosting
    • Installere ditt GoDaddy SSL -sertifikat på kvalifiserte GoDaddy -produkter 1
    • Oppdaterer og oppdaterer kjerneoperativsystemet
    • Sikkerhetskopiere innhold og data på server 2
    • Sette opp serveren din
    • Leverer dedikert salgs- og støttelinje 24x7x365
    • Alle tjenester oppført i eksperttjenester 6
    • Opptil 5 nettstedsoverføringer under første oppsett av serveren
  4. Eksperttjenester 6,8
    • Leverer dedikert salgs- og støttelinje 24x7x365
    • DNS -oppsett
    • Domenekonfigurasjon
    • Avansert analyse av ytelse
    • Inntrengingsforebygging
    • Egendefinerte brannmurregler (kun Windows -brannmur eller iptables) 4
    • Program- eller programvareinstallasjoner
    • Databaseadministrasjon
    • PHP -versjon -oppgradering
    • PHP -modulinstallasjon
    • Reparasjon av tilkoblingsstreng
    • Database -sikkerhetskopieringsskript
    • Disk Space Audit
    • .htaccess filendringer
    • Tillatelser og eierskapsrevisjon
    • PHP -konfigurasjonsendringer
    • Serverherding
    • web.config filendringer
    • SQL Server Express -installasjon
    • Deaktiver WHM 2-faktor autentisering
    • MySQL -konfigurasjonsendringer
    • Søk og erstatt
    • E -post søppelpost gjennomgang
    • Gjenoppretting av innhold
    • Gjenoppretting av hosting

Ikke støttet:

• Feilsøke eventuelle klienter, skript, applikasjoner eller innhold installert av kunden
  • Kontrollpanel (Parallels Plesk eller cPanel/WHM) plugin-moduler og tillegg
  • Applikasjoner i Parallels Plesk Application Vault og/eller cPanel Application Catalog
  • Opplæring om Internett 5
  • Konfigurere nettstedets SEO -innstillinger
  • Konfigurerer e -postklienten din
  • Konfigurerer FTP -klienten
  • Sjekker for kompatibilitet mellom flere nettlesere
  • Å fikse hack på grunn av kundestyrte vektorer
± Gjelder kun for servere som leveres med cPanel- eller Plesk -kontrollpaneler
¤ Gjelder kun 4. generasjons VPS -servere
  1. SSL -installasjon er tilgjengelig som en betalt tjeneste når et cPanel- eller Plesk -kontrollpanel leveres med serveren din. Dette inkluderer ikke kommandolinje, Tomcat eller IIS SSL -installasjoner. For alternative installasjonsscenarioer kan GoDaddy ha andre betalte løsninger.
  2. Selvadministrerte servere utstyrt med et cPanel- eller Plesk-kontrollpanel inkluderer muligheten til å kjøre sikkerhetskopier, men må kjøres manuelt. Unntak: Generasjon 4 Dedikerte servere: Ansvaret for å opprettholde sikkerhetskopier for både øyeblikksbilde og katastrofegjenoppretting er kundens eneste ansvar 7
  3. Ekstra avgifter kan påløpe
  4. Iptables -regler som å åpne port 3306 for direkte MySQL -tilgang eller blokkere en IP fra å få tilgang til serveren.
  5. Vi gir ikke opplæring eller opplæring i drift av noen aspekter av Internett -teknologi. Det forventes at du vil ha en grunnleggende forståelse av Internett -konsepter som DNS, e -post, nett, nettlesere, FTP og generell datakunnskap.
  6. Eksperttjenester er en utmerket ressurs som lar deg betale for vanlige serveradministrative oppgaver som kan være tidkrevende eller som krever et spesielt ekspertiseområde, samtidig som du beholder den generelle kontrollen over serveren din. Oppgaver er en engangsavgift per tjenesteforespørsel istedenfor en månedlig avgift som med Fullt administrert-planene. Eksperttjenester er for øyeblikket kun tilgjengelig for servere som leveres med et cPanel- eller Plesk -kontrollpanel. For å kjøpe disse tjenestene, ring (+1) (480) 463-8824. Du kan finne mer informasjon om eksperttjenester i menyen Eksperttjenester.
  7. Sikkerhetskopiering av data: Kunden er ansvarlig for å utføre og vedlikeholde gjeldende sikkerhetskopiering av data. Vi opprettholder vår egen sikkerhetskopiering av data kun for en hvilken som helst server i tilfelle en katastrofe. Vi har vanligvis opptil 7 dagers datalagring tilgjengelig; vi garanterer imidlertid ikke tilgjengeligheten eller gjenopprettingen av tapte data. Du kan be om gjenoppretting av data fra våre eksperttjenester6.
  8. Fullt administrert støtte og eksperttjenester er kun tilgjengelig på engelsk.
  9. Fullt administrert støtte vil ikke proaktivt søke etter skadelig programvare, og teamet kan heller ikke tilby tjenester for skanning eller fjerning av skadelig programvare uten at Nettstedssikkerhet -pakken blir kjøpt for det aktuelle domenet/nettstedet. Hvis teamet får plass til skadelig programvare, kan FMS fjerne det.

(Tilbake til toppen.)