Få tilgang til en annen persons konto som en delegat

Når du har godtatt delegert tilgang til en annen persons GoDaddy -konto, kan du åpne og administrere produkter i kontoen.

1. Gå til GoDaddy Delegert tilgang -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I Kontoer jeg har tilgang til -delen, ved siden av kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Få tilgang nå .
    klikk på tilgang nå

Vi tar deg til Mine produkter -siden for den kontoen.

3. Når du er ferdig med å jobbe med kontoen, kan du lukke nettleservinduet eller klikke på Avslutt tilgang øverst på siden.