Be om tilgang til en annen persons GoDaddy -konto

Hvis du trenger å hjelpe noen med å administrere produktene deres i en GoDaddy -konto, kan du be om delegattilgang fra kontoeieren. Med delegert tilgang kan du åpne og bruke produkter på kontoen uten at du trenger kontopassord.

1. Gå til GoDaddy Delegere tilgang side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Nederst i delen Kontoer jeg har tilgang til klikker du på + Be om tilgang .
    klikk forespørsel om tilgang
  3. Fyll ut disse feltene:
    Felt Hva du skal gjøre
    Navn på kontoinnehaver Angi navnet på personen som eier kontoen du vil ha tilgang til. Denne personen vil se navnet du skrev inn i e -posten som varsler dem om forespørselen din. Du vil også fortsette å se dette navnet i listen over kontoer du kan få tilgang til.
    E -post til kontoinnehaver Angi kontoeierens e -postadresse. Dette trenger ikke være e -postadressen på GoDaddy -kontoen deres. Du kan angi en hvilken som helst e -postadresse som eieren bruker.
    Forespørsel om tilgangsnivå Velg tilgangsnivået du ønsker. Kontoeieren kan endre tilgangsnivået ditt før du godtar forespørselen din.
  4. Klikk på Forespørsel .

Vi sender forespørselen din via e -post til eieren. Når forespørselen er godtatt, sender vi deg en endelig bekreftelse på e -post.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Finn ut mer om hvilke produkter som støtter delegert tilgang .
  • Delegert tilgang er ikke gjensidig - det vil si at hvis en kontoeier inviterer deg til denne kontoen, vil ikke denne eieren også motta delegattilgang til GoDaddy -kontoen din med mindre du inviterer denne eieren.
  • Forespørsler om ventende tilgang kan ikke kanselleres, men de utløper automatisk hvis de ikke godtas innen 48–72 timer.