Hvilke produkter støtter delegert tilgang?

Med noen begrensninger kan delegatene dine få tilgang til disse GoDaddy -produktene i kontoen din:

ProduktnavnEventuelle begrensninger
DomenerVarier, avhengig av innstillinger for tillatelse .
E -post (Microsoft 365)Ingen
E -post (arbeidsområde)Delegater kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Bli funnetIngen
Websites + MarketingIngen
Linux-hosting (cPanel)Ingen
Administrert WordPressIngen
Nettbasert gruppekalenderDelegater kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
NettlagringDelegater kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
SøkemotorsynlighetIngen
SSL-sertifikaterDelegater kan ikke trekke tilbake et sertifikat
Standard DNSIngen
VPSIngen
Netthosting og / klassisk hosting (Hosting Control Panel)Ingen
Nettstedbygger v7Ingen
Windows -hostingIngen