Hvilke produkter støtter delegert tilgang?

Med noen begrensninger kan delegatene dine få tilgang til disse GoDaddy -produktene i kontoen din:

Produktnavn Eventuelle begrensninger
Domener Varier, avhengig av innstillinger for tillatelse .
E -post (Microsoft 365) Ingen
E -post (arbeidsområde) Delegater kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Bli funnet Ingen
Nettsteder + Markedsføring Ingen
Linux-hosting (cPanel) Ingen
Administrert WordPress Ingen
Nettbasert gruppekalender Delegater kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Nettlagring Delegater kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Søkemotorsynlighet Ingen
SSL-sertifikater Delegater kan ikke trekke tilbake et sertifikat
Standard DNS Ingen
VPS Ingen
Netthosting og / klassisk hosting (Hosting Control Panel) Ingen
Nettstedbygger v6 Ingen
Nettstedbygger v7 Ingen
Windows -hosting Ingen