Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Få tilgang til forhandlerkundekontoene mine som en delegat

Hvis du trenger å administrere en kundes konto, for eksempel å åpne og bruke deres GoDaddy -produkter, kan du bruke forhandlerdelegering i Kontrollsenter for forhandler (RCC).

Påkrevd: For å få tilgang til kundens konto må du ha totrinnsautentisering aktivert på GoDaddy-kontoen din.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Rapporter og klikk deretter Kundeoppslag .
  3. Klikk på kundenavnet for kontoen du vil ha tilgang til som delegat.
  4. Klikk på Logg på som klient , så åpnes kundekontoen automatisk.
  5. Når du er ferdig med å administrere kontoen, klikker du på Avslutt tilgang .