Godta en forespørsel om tilgang til kontoen min

Hvis du mottar en e -post fra GoDaddy om at noen ber om tilgang til GoDaddy -kontoen din, betyr det at personen ber om delegattilgang .

Med delegert tilgang kan en annen person åpne og bruke GoDaddy -produktene dine uten å måtte vite kontopassordet ditt. For mer informasjon, se Hva er delegert tilgang?

1. I e -postforespørselen du mottok, klikker du på Logg på og gi tilgang .
  2. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  3. Klikk på Bekreft tilgang . Personen er nå en delegat og kan åpne og bruke produkter i GoDaddy -kontoen din uten passord.