Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Be om delegert tilgang til forhandlerkundekontoene mine

Hvis du trenger å hjelpe en kunde med å administrere kontoen deres, kan du be om delegert tilgang i RCC (Reseller Control Center). Med delegert tilgang kan du administrere kundens konto uten at du trenger kontoens passord.

Påkrevd: For å få tilgang til kundens konto må du ha totrinnsautentisering aktivert på GoDaddy-kontoen din.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Rapporter og klikk deretter Kundeoppslag .
  3. Klikk på kundenavnet for kontoen du vil ha tilgang til.
  4. Klikk på Be om tilgang og velg ønsket tilgangsnivå. Kunden din vil motta en e -post for å godkjenne forespørselen din.

Merk: Du trenger bare å be om tilgang for eksisterende kunder, eller hvis du ønsker å kjøpe med delegert tilgang. Alle nye kunder har automatisk begrenset tilgang aktivert.