Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Be om delegert tilgang til forhandlerkundekontoene mine

Bruk delegert tilgang til å administrere kundekontoene dine uten at du trenger passord. Du har allerede tilgang til kundekontoene og rabattkontoene som standard. Du trenger bare å be om tilgang til en konto hvis den oppheves eller hvis du ønsker å kjøpe med kontoen.

Påkrevd: For å få tilgang til kundens konto må du aktivere totrinnsgodkjenning på GoDaddy-kontoen din.
  1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Rapporter > Kundeoppslag .
  3. For kontoen du vil ha tilgang til, velger kunden navn.
  4. Velg Be om tilgang , og velg deretter ditt foretrukne tilgangsnivå. Kunden din vil motta en e -post for å godkjenne forespørselen din.