Feil: Sjekk MX -oppføringene og prøv igjen

Du har fulgt instruksjonene for å konfigurere Microsoft 365 fra GoDaddy på et eksternt domene, og nå får du meldingen Sjekk MX -oppføringene dine og prøv igjen , eller motta ikke e -post etter 48 timer. Du må kanskje slette noen gamle DNS -poster som du ikke lenger trenger.

1. Logg på den eksterne domenekontoen der du konfigurerer Microsoft 365.
  2. Følg instruksjonene for å legge til DNS -poster til det eksterne domenet ditt .
  3. Slett alle MX -poster som ikke er en del av installasjonsinstruksjonene for Microsoft 365, slik som mailshare1 og smtp -poster.
  4. Slett eventuelle SRD -oppføringer med automatisk oppføring.
  5. Slette eventuelle secureserver.net TXT -poster.
  6. Lagre endringene.

Det kan ta opptil 24 timer før disse endringene trer i kraft. Logg på GoDaddy -kontoen der du konfigurerer Microsoft 365, og se om de nye e -postkontoene dine fungerer. Hvis ikke, ring kundestøtte.