Fiks Microsoft 365-e-post fungerer ikke

Her er noen problemer som kan oppstå med Microsoft 365-e-post, og hvordan du kan løse dem.

Hvis Gjør dette
Du kan ikke åpne Outlook. Diagnostiser feilmeldingen for å løse.
Du har problemer med å logge på. Prøv ett av disse alternativene.
Du kan ikke sende eller levere e-post, og du får en feilmelding. Finn din feil og løsningen på den.
Du mottar ikke e-poster. Prøv disse løsningene for å motta innkommende e-post.
Du kan ikke sette opp Outlook 2010. Du må oppdatere Outlook før du bruker Microsoft 365.
Du kan sette opp Microsoft 365 på din iOS-enhet. Sjekk disse verifikasjonsfeilene.
Du kan ikke bruke automatisk oppdagelse eller installasjonsveivisere. Prøv å sette opp Outlook manuelt. Dette vil ikke fungere i Office 2016, eller hvis du bruker en Mac.
Du mangler e-post etter å ha flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365. Følg disse feilsøkingstrinnene.
Du kan ikke sende e-post i Windows 10. Se denne løsningen fra Microsoft.