Feilsøke FileZilla FTP-tilkoblinger

Hvis du har problemer med å etablere en FTP-tilkobling til hostingkontoen din ved hjelp av FileZilla, sjekker du ut informasjonen nedenfor for hjelp til å løse problemet ditt.

Feil passord

Hvis du ikke angir riktig passord for hostingkontoen din, produserer FileZilla følgende feil:

Kommando: PASS **********
Svar: 530 Pålogging mislyktes
Feil: Kritisk feil
Feil: Kunne ikke koble til serveren

For å fikse dette problemet, se Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt.

Feil brukernavn

Hvis du ikke angir riktig brukernavn, produserer FileZilla ikke en unik feil.

Men hvis du ikke er sikker på brukernavnet for hostingkontoen din, kan du finne det i Finn din FTP påloggingsinformasjon/brukernavn.

Feil DNS-informasjon

Domenenavnet ditt må peke til en hostingkonto. Dette skjer ved å peke ditt domenenavns DNS A-post til IP-adressen til hostingkontoen din. Ikke bekymre deg hvis du ikke vet nøyaktig hva det betyr. Du kan bruke denne informasjonen til å sjekke problemet.

Slik sjekker du DNS-informasjonen til domenenavnet ditt

1. Finn og noter ned IP-adressen til hostingkontoen din. For mer informasjon, se Hva er IP-adressen til nettstedet mitt?.
  2. Sjekk A-posten til domenenavnet ditt, og endre den om nødvendig. For mer informasjon, se
    . Du leter etter A (vert) -oppføringen med @ i Vert -kolonnen. Den burde stemme overens med IP-adressen til hostingkontoen din.

Andre problemer med DNS-tilkobling

Det kan være andre forhold som påvirker evnen din til å koble deg til hostingkontoen din ved hjelp av FileZilla som du kan løse ved å bruke en annen verdi som din Vert i FileZilla.

Prøv å angi følgende som din Vert i FileZilla istedenfor domenenavnet ditt (i hvert eksempel bytter du ut coolexample.com med domenenavnet ditt):