Finn min støtte-PIN-kode

Støtte-PIN-koden identifiserer deg som eier av kontoen. Hvis du ringer en GoDaddy-veileder, bekrefter vi PIN-koden din etter at du har logget på.

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode-side.
  2. Du finner den gjeldende PIN-koden din i delen Støtte-PIN-kode.

Relaterte trinn

• Nå som du har PIN-koden din, er du klar til å kontakte kundestøtte.
  • Hvis du leter etter kundenummeret ditt, kan du sjekke delen Påloggingsinformasjon på siden.