Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Finn mine GoDaddy-navneservere

Finn navneserverne som er tilordnet domenet ditt slik at du kan oppdatere navneserverinnstillingene på domener som ikke er registrert hos GoDaddy. Å oppdatere navneserverne til GoDaddy vil la deg administrere din DNS med GoDaddy, i stedet for gjennom selskapet hvor domenet er registrert.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Finn NS-oppføringer for ditt domene og legg merke til verdiene. Det vil alltid være to separate NS-oppføringer, og du vil trenge dem begge. Verdiene dine vil være annerledes enn i bildet nedenfor.
    velg domene
  5. Hos din domeneregistrator, angi de to NS-oppføringene fra GoDaddy-kontoen i det riktige navneserverfeltet.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relatert trinn

• Administrer DNS for domener som er registrert andre steder og som ikke hostes av oss ved å legge til DNS-hosting.