Finn mine GoDaddy-navneservere

Hvis nettstedet ditt hostes hos GoDaddy, men domenet ditt er registrert et annet sted, kan du administrere DNS med GoDaddy ved å oppdatere navneserverne dine med domeneregistratoren. Du finner navneservere for domenet ditt i kontoen til GoDaddy. Deretter angir du dem ved domeneregistratoren. Hvis domenet ditt er registrert hos GoDaddy, kan du bytte navneserverne dine.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til siden for DNS-administrasjon.
  3. Finn NS-oppføringer for ditt domene og legg merke til verdiene. Det vil alltid være to separate NS-oppføringer, og du vil trenge dem begge.
    Se NS-oppføringer
  4. Hos din domeneregistrator, angi de to NS-oppføringene fra GoDaddy-kontoen i det riktige navneserverfeltet.

Det kan ta opptil to døgn før alle endringene trer i kraft. I løpet av denne tiden kan nettstedet ditt, e-posten din og de andre domenetjenestene dine bli avbrutt.

Relatert trinn

• Du kan også administrere DNS for domener som er registrert andre steder, men som ikke hostes av oss ved å legge til DNS-hosting.