Overfør mitt domene til GoDaddy

Du kan overføre domenet ditt til GoDaddy fra en annen registrator. Du må klargjøre domenenavnet ditt hos din nåværende registrator før du fullfører trinnene hos GoDaddy. Hvis domenet ditt allerede er registrert hos GoDaddy, kan du flytte domenet ditt til en annen GoDaddy-konto.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Klargjøre til overføringen

For å klargjøre domenenavnet ditt til overføring, må du fullføre et par trinn med din nåværende registrator.

1. Lås opp domenenavnet hos din nåværende registrator.
  2. ‌‌Få en autorisasjonskode (også kalt en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra din nåværende registrator.
  3. Verifiser kontaktinfomasjonen på domenenavnet ditt. Administratorens kontaktinformasjon kan brukes av din nåværende registrator under overføringsprosessen.

Sette i gang overføringen

Når du har klargjort domenenavnet, kan du fullføre prosessen gjennom GoDaddy.

1. Søk etter domenet du ønsker å overføre på GoDaddy-nettstedet.

Merk: Domener er ikke kvalifisert for overføring til en annen registrator hvis de er innen 60 dager av registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en kunde valgte å bruke en 60-dagers lås på overføring etter en endring av registrant.

2. Bekrefte at domenet er låst opp. Du vil se et grønt merke ved siden av Lås opp domenet. Hvis denne delen ikke er grønn, må du verifisere med den nåværende registratoren din at domenet ditt ikke er låst.
    Låse opp domenet

Merk: Du kan oppdatere lås opp-statusen ved å velge Oppdater status-knappen.

3. Angi autorisasjonskode din i det andre feltet. Hvis autorisasjonskode som angis er gyldig, vil du se et grønt merke.
    Angi autorisasjonskodene din
  4. Klikk Fortsett.
  5. Velg alternative for personvern for domener og klikk på Fortsett.
  6. Velg betalingsmetode og klikk på Fullfør kjøpet for å betale.

Merk: Det kan ta sju til ti dager å gjennomføre domeneoverføringen.

Vis meg hvordan

Gjentatte trinn