Fjern et domene fra Linux -hosting

Følg disse trinnene for å fjerne et domene fra Linux -hostingkontoen din. Hvordan du fjerner det, avhenger av om det er det primære eller et sekundære domene eller tilleggsdomene på kontoen.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Ekstra domener i Domener-delen på cPanel-startsiden.
  5. I Tillegg -domener -delen, ved siden av domenet du vil fjerne, klikker du på søppelbøtten i Handlinger -kolonnen.
  6. Klikk på Fjern . cPanel fjerner tilleggsdomenet fra kontoen.

Mer informasjon

Hvis du fjerner et domenenavn fra hostingkontoen din, kan du:

• Gjør et annet domene til hoveddomenenavnet til denne hostingkontoen.
  • Legg til domenenavnet du fjernet i en annen hostingkonto.

Når du sletter domenenavn, kan det ta opptil 24 timer før du kan legge det til i en annen konto.

Advarsel: Når du sletter domenenavnet fra hostingkontoen din, vil eventuelle tilknyttede e -postadresser som du opprettet i cPanel -instrumentbordet også bli fjernet.