Slette domenet mitt

Vi forstår at det kan forekomme situasjoner der du ikke lenger ønsker å ha et domenenavn registrert på deg og at du derfor må slette det fra kontoen din. Hvis du sletter et domenenavn, blir det umiddelbart fjernet fra kontoen din. Deaktiver automatisk fornyelse for å beholde domenet til det utløper.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å slette. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle.
  3. Velg Mer > Slett.
    slett-knapp
  4. Bekreft domenene du vil slette, og merk av i boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i å slette de valgte domenene.
  5. Velg Fortsett.

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

DU ser en Suksess!-bekreftelse som forteller deg at domenet ble slettet.

Slett domenenavn

Mer informasjon

• Registeret kan holde det kansellerte domenenavnet før det slippes til andre for bruk, slik at du kanskje kan omregistrere det når det slippes for registrering.
  • Du finner informasjon om kvalifisering for refusjon i våre retningslinjer for refusjon.
  • Oppgrader domenebeskyttelse hvis du bestemmer deg for å beholde domenenavnet.