Fjern WordPress -kommentarer fra en spesifikk bruker

Du kan fjerne alle kommentarer som er igjen av en enkelt bruker ved å slette dem i bulk i WordPress -databasen.

Advarsel: Ta alltid en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du gjør endringer i databasen.
  1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, på menyen til venstre, velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker.
    velg en database i phpMyAdmin
  3. Velg SQL på toppmenyen.
    SQL -fanen i phpMyAdmin
  4. Skriv inn følgende kode i boksen nedenfor:
    SLETT fra wp_comments WHERE comment_author_email = ' e -postadresse'
  5. I koden erstatter du e -postadressen med en faktisk e -postadresse knyttet til kommentarene du vil fjerne. Hvis for eksempel kommentarer er knyttet til jane@coolexample.com, vil koden være:
    SLETT fra wp_comments WHERE comment_author_email = 'jane@coolexample.com'
  6. (Valgfritt) Hvis tabellprefikset ditt ikke er wp_ , erstatter du wp_ før kommentarer med det faktiske tabellprefikset. Du kan sjekke hvilket prefiks nettstedet ditt bruker i wp-config.php-filen.
  7. Velg .
  8. Når du blir spurt om du virkelig vil utføre kommandoen, velger du OK .
    melding i wordpress -databasen

Alle kommentarer fra den spesifiserte brukeren fjernes nå fra nettstedet ditt.