Flytt et nettprogram til Linux -hostingkontoen min

Hvis du bruker et nettapplikasjon som WordPress eller Joomla med nettstedet ditt på en annen vert (eller en annen GoDaddy -konto), kan du importere den appen og tilhørende data til Linux -hostingkontoen din. Du kan flytte et helt nettsted på denne måten.

Før du importerer nettappen, trenger du et par stykker informasjon fra din forrige vert:

• FTP- eller SFTP -brukernavnet og passordet ditt for den forrige verten.
  • Filbanen til nettstedet ditt på forrige vert.
  • IP -adressen til forrige vert.

Har du all denne informasjonen? La oss komme i gang!

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. På cPanel -startsiden velger du Nettapplikasjoner , og under Mine applikasjoner velger du applikasjonen du vil flytte (for eksempel WordPress i skjermbildet nedenfor).
    velg nettapplikasjon
  5. Velg ved siden av + installer dette programmetvelg flere elementer og velg deretter importer eksisterende installasjon .
    velg importer eksisterende installasjon
  6. På siden Installatron Import , nedenfor Fra annen konto , velger du Fortsett .
  7. Fullfør Kilde- og Mål -delene.

Felt Beskrivelse
    URL -adresse URL -adressen for nettstedet ditt slik det er for øyeblikket. Dette kan være et domene (som http://www.coolexample.com ), et underdomene (som http://subdomain.coolexample.com ), eller et domene og bane (som http://www.coolexample.com/wordpress ).
    Protokoll Velg FTP .
    Server (IP -adresse eller vertsnavn) IP -adressen for forrige vert.
    Port 21
    Brukernavn FTP -brukernavnet for den forrige verten.
    Passord FTP -passordet for den forrige verten.
    Sti Banen til nettstedet ditt, fra FTP -brukerens rotkatalog. Dette feltet kan fylles ut automatisk, avhengig av nettappen du importerer.
    Domener Fra menyen velger du et domene eller underdomene fra Linux -hostingkontoen din. For et underdomene velger du versjonen uten "www".
    Katalog (valgfritt) Den spesifikke katalogen og banen du ønsker for nettstedet ditt. La tis stå tomt for en enkel domene -URL (som www.coolexample.com ). Hvis du vil bruke en ekstra bane (som www.coolexample.com/navn ), angir du den banen nå.
    Databaseadministrasjon Velg Opprett en ny database automatisk for det installerte programmet .
  8. Når du har bekreftet at informasjonen er riktig, velger du Importer .

Merk: Problemer ved kildeverten, som tidsavbrudd eller FTP -problemer, kan føre til at importen mislykkes. Hvis du får en Installatron -melding om at overføringen mislyktes, sjekk IP -adressen til serveren og FTP -legitimasjonen din og prøv på nytt. Hvis du får en Installatron -feil angående PHP -moduler, må du kanskje aktivere PHP -modulene som er oppført i feilmeldingen.