Aktiver egendefinerte PHP -moduler

Hvis du ønsker å bruke egendefinerte PHP -moduler, kan du administrere dem gjennom en PHP -initialiseringsfil ( mer informasjon ).

For å aktivere en PHP -modul, legg til følgende linje:

utvidelse = utvidelsesnavn .so

Du må legge til en versjon av denne linjen for hver modul du vil aktivere. For en liste over noen PHP -moduler, se listen på PHP -nettstedet .

Kunder som bruker cPanel delt hosting -kontoer ( mer informasjon ), kan ta noen ytterligere trinn.

cPanel -informasjon

På siden hvor du viser PHP -versjonen din , kan du også velge PHP -modulene du vil aktivere. Hvis du gjør dette, trenger du ikke å endre kontoens PHP -initialiseringsfil.