Forhåndsvis nettstedet ditt med hostfiler

Noen ganger må du forhåndsvise nettstedsfilene på hostingkontoen din før du retter domenet ditt mot hostingkontoen din. Dette kan du gjøre ved å legge oppføringer til filen på den lokale datamaskinen din. Husk at vi ikke støtter endring av systemfiler, så du gjør det på egen risiko.

1. Begynn ved å finne plasseringen for vertfilen din:
    OS Plassering av hostfil
    Windows (10, 8, 7, XP, osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Legg til en oppføring til vertfilen for domenet og hostingkontoen ved å bruke følgende format:
    [IP-adressen for vertskontoen din] [domenenavnet ditt]

For eksempel:

12.0.0.1     coolexample.com     www.coolexample.com
  3. Lagre endringene i vertfilen din og gå til domenenavnet ditt via den nettleseren du liker best. Nettstedsfilene på hostingkontoen din blir lastet inn, slik at du kan forhåndsvise nettstedet ditt.

Advarsel: Når du er ferdig med å forhåndsvise nettstedet ditt og peker domenenavnet ditt til hostingkontoen din, sørg for at du fjerner oppføringen fra vertsfilen din. Hvis du ikke fjerner oppføringen og endrer planer eller servere i fremtiden, kan du ikke se nettstedet.

Mer informasjon

Hvis du ikke kan IP-adressen til hostingkontoen din, men du vet hvilket type hosting du har, kan du finne ut hva IP-adressen din er ved hjelp av koblingene nedenfor: