Forhåndsvis nettstedet ditt med hostfiler

Noen ganger må du forhåndsvise nettstedsfilene dine på hostingkontoen din før du peker domenet ditt til hostingkontoen din. Du kan gjøre dette ved å legge til oppføringer i hostfilen på din lokale datamaskin. Husk at vi ikke støtter endring av systemfiler, du gjør det på egen risiko.

Påkrevd: Du trenger et tredjeparts tekstredigeringsprogram, som Notepad ++ , for å gjøre de nødvendige endringene. Ikke rediger denne filen direkte i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.
  1. Begynn ved å finne plasseringen til vertfilen din:
    OS Plassering av hostfil
    Windows (10, 8, 7, XP, osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Nå legger du til en oppføring i vertsfilen for domenet og hostingkontoen ved å bruke følgende format:

[hostingkontoens IP -adresse] [domenenavnet ditt] [domenenavnet ditt med www]

For eksempel:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com
  3. Lagre endringene i vertfilen din og gå til domenenavnet ditt via den nettleseren du liker best. Nettstedsfilene på hostingkontoen din blir lastet inn, slik at du kan forhåndsvise nettstedet ditt.
Advarsel: Når du er ferdig med å forhåndsvise nettstedet ditt og peker domenenavnet ditt til hostingkontoen din, må du sørge for å fjerne oppføringen fra hostfilen . Hvis du ikke fjerner oppføringen og endrer planer eller servere i fremtiden, vil du ikke kunne se nettstedet ditt.

Mer informasjon

Hvis du ikke kan IP-adressen til hostingkontoen din, men du vet hvilket type hosting du har, kan du finne ut hva IP-adressen din er ved hjelp av koblingene nedenfor: