Forhåndsvis nettstedet ditt med hostfiler

Noen ganger må du forhåndsvise nettstedsfilene på hostingkontoen din før du retter domenet ditt mot hostingkontoen din. Dette kan du gjøre ved å legge oppføringer til filen på den lokale datamaskinen din. Husk at vi ikke støtter endring av systemfiler, så du gjør dette på egen risiko.

Påkrevd: Du vil trenge et tredjeparts tekstredigeringsprogram, som for eksempel Notepad++, for å gjøre eventuelle endringer. Ikke rediger denne filen i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.
  1. Start med å finne lokasjonen til din hosts filer:
    OShostens fillokasjon
    Windows (10, 8, 7, XP, osv.)c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X/private/etc/hosts
    Linux/etc/hosts
  2. Legg nå til en oppføring til hostfilen for domenet og hostingkontoen ved hjelp av følgende format:

[IP-adressen for hostingkontoen din] domenenavnet ditt] [domenenavnet ditt med www]

For eksempel:

12.0.0.1     coolexample.com     www.coolexample.com
  3. Lagre endringene i din hosts fil og gå til domenenavnet ditt via den nettleseren du liker best. Nettstedsfilene på hostingkontoen din blir lastet inn, slik at du kan forhåndsvise nettstedet ditt.
Advarsel: Når du er ferdig med å forhåndsvise nettstedet ditt og peker domenenavnet ditt til hostingkontoen din, må du sørge for at du fjerner oppføringen fra hostfilen din. Hvis du ikke fjerner oppføringen og endrer planer eller servere i fremtiden, vil du ikke være i stand til å se nettstedet ditt.

Mer informasjon

Hvis du ikke kan IP-adressen til hostingkontoen din, men du vet hvilket type hosting du har, kan du finne ut hva IP-adressen din er ved hjelp av koblingene nedenfor: