Forstå feilmeldinger for domenekonfigurasjon

Du kan få feilmeldinger når du prøver å konfigurere en Søkemotorsynlighet-konto. Bruk denne tabellen til å diagnostisere problemet og se hvordan du kan løse det.
feilmelding

Feil ved domenekonfigurasjon
Meldingen du ser Hva du skal gjøre
Vi kan ikke validere dette nettstedet fordi det virker som om nettstedet ikke er publisert eller ikke har innhold. Det ser ut til at du ikke har publisert nettstedet ditt ennå, eller siden er tom. Dobbeltsjekk siden og publiser den.
Vi fant ikke dette domenet på kontoen din. Dobbeltsjekk hvilket domene du bruker (f.eks. greatsite.com). Det kan hende at noen andre eier domenet, eller at du ikke har dette «godaddysites.com»-domenet i kontoen din.
Domenet for nettstedet ditt maskerer en annen URL, som kan virke negativt inn på søkemotorrangeringene dine. Du kan prøve å konfigurere et domene med et «maskert» domene. Konfigurer det maskerte domenet i stedet.
Vi kan ikke validere dette nettstedet, fordi det har ingen tilknyttet hosting Det kan hende at nettstedet ditt ikke er knyttet til et aktivt domene. Se
.
Nettstedet ditt er på et midlertidig domene som ikke fungerer med SEO. Domenet du prøver å bruke, er et midlertidig domene for Administrert WordPress-nettsteder («myftpupload.com»). Se Hvorfor bruke et midlertidig domenenavn med Administrert WordPress?.
Vi kan ikke konfigurere en konto for dette domenet fordi det finnes allerede en. Domenet er allerede knyttet til en annen SEV-konto du har. Logg på den allerede konfigurerte kontoen – eller bestem deg for om du vil kansellere den kontoen slik at du kan bruke den nye.
Søkemotorsynlighet er blokkert fra å nå dette nettstedet. Ved forsøk på å få tilgang til nettstedet deres, sender det tilbake en statuskode 401, 402 eller 403 som svar på forespørselen vår. For å feilsøke problemet se Vanlige nettsidefeil.
Dette nettstedet er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Ved forsøk på å få tilgang til nettstedet deres, sendte det tilbake en 404- eller > = 500-statuskode. For å feilsøke problemet se Vanlige nettsidefeil.
Nettstedet ditt kan for øyeblikket ikke nås. Ved forsøk på å få tilgang til nettstedet ditt, sendes det tilbake andre feilmeldinger. Kontroller at domenenavnserveren din (DNS) er konfigurert riktig.
Vi har problemer med å nå dette nettstedet, ring støtte hvis dette vedvarer. Ved forsøk på å få tilgang til nettstedet ditt, sendes det tilbake andre feilmeldinger. Kontroller at domenenavnserveren din (DNS) er konfigurert riktig.