Søkemotorsynlighet Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Forstå feilmeldinger for domenekonfigurasjon

Det kan oppstå feil når du prøver å konfigurere en Søkemotorsynlighet -konto. Her er feilene du kan motta og hvordan du løser dem.

Vi kan ikke validere dette nettstedet fordi det ser ut til at nettstedet ikke er publisert eller ikke har noe innhold.

Det ser ut til at du ikke har publisert nettstedet ditt ennå - eller siden er tom. Dobbeltsjekk siden og publiser siden.

Vi fant ikke dette domenet på kontoen din.

Dobbeltsjekk hvilket domene du bruker (f.eks. greatsite.com). Det kan hende at noen andre eier domenet, eller at du ikke har dette «godaddysites.com»-domenet i kontoen din.

Nettstedets domene maskerer en annen URL, som kan skade søkemotorrangering.

Rediger videresending av domene til kun å videresende. Se Konfigurere domenenavnet mitt .

Nettstedet ditt er på et midlertidig domene, som ikke fungerer med SEO.

Domenet du prøver å bruke er et midlertidig domene for Administrerte WordPress -nettsteder ('myftpupload.com'). Hvorfor bruke et midlertidig domenenavn med Administrert WordPress ?

Vi kan ikke konfigurere en konto for dette domenet fordi det allerede finnes en.

Domenet er allerede knyttet til en annen SEV -konto du har. Logg på den allerede konfigurerte kontoen - eller bestem deg for om du vil avslutte kontoen slik at du kan bruke den nye.

Søkemotorsynlighet er blokkert fra å nå dette nettstedet.

Når du prøver å få tilgang til nettstedet deres, sender det tilbake en statuskode 401, 402 eller 403 til våre forespørsler. For å feilsøke problemet, se vanlige nettsidefeil .

Dette nettstedet er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

Når du forsøkte å få tilgang til nettstedet deres, sendte det tilbake en statuskode 404 eller > = 500. For å feilsøke problemet, se vanlige nettsidefeil .

Nettstedet ditt er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

Når du forsøkte å få tilgang til nettstedet ditt, sendte nettstedet ditt tilbake noen andre feilmeldinger. Sjekk at DNS -innstillingene dine er riktige .

Vi har problemer med å nå dette nettstedet. Ring kundestøtte hvis dette fortsetter.

Når du forsøkte å få tilgang til nettstedet ditt, sendte nettstedet ditt tilbake noen andre feilmeldinger. Sjekk at DNS -innstillingene dine er riktige .