Fullfør detaljene og send markedsførings -e -posten min

Trinn 5 i Opprette og sende markedsførings -e -post .

I det siste trinnet får du en mulighet til å gjennomgå e -postinnholdet ditt, og du kan gå gjennom emnelinjen.

Avsenderopplysningene dine fylles automatisk ut fra nettstedinformasjonen din, men du kan redigere avsendernavnet og svare -e -posten.

• Avsendernavnet er hvem e -posten blir sendt fra. Det kan være navnet ditt eller firmanavnet ditt. Det er navnet som vises i noens innboks.
  • Svar -e -posten er adressen som vil motta svar hvis noen sender deg et svar.

Velg å sende e -posten nå, eller planlegg e -posten som skal sendes senere. Hvis du sender e -posten din på et senere tidspunkt og tidspunkt, vil den sende den i tidssonen som er knyttet til kontoen din. Gå til Innstillinger , og deretter Markedsføring per e -post hvis du vil endre tidssonen.

Den siste tingen å sjekke er sporingsinnstillingene. Som standard sporer vi hvem som klikker koblinger i e -posten din for deg. Etter at du har sendt en e -post, kan du se hvordan e -posten din presterte. Merk av i boksen hvis du vil deaktivere klikksporing.

Du er endelig klar! Velg Send en test først hvis du ønsker en siste sjanse til å sjekke hvordan e -posten ser ut når den mottas. Ellers velger du Send eller Planlegg for senere , så er du ferdig.

Gi e -postmottakerne en dag eller to for å åpne e -postene, og sjekk deretter tilbake på hvordan markedsførings -e -posten din fungerer.