Legg til innhold i markedsførings -e -posten min

Trinn 2 i Opprette og sende markedsførings -e -post .

Markedsførings -e -postene dine trenger innhold, så la oss legge til det du vil fortelle folk. Bruk en eller flere av disse innholdstypene når du skriver e -posten din:

Emnelinje

Emnelinjen er som tittelen eller omslaget til en bok: det engasjerer leseren og oppfordrer dem til å åpne e -posten (eller ikke). De beste emnelinjene for e -post er korte, konsise, personlige, mobilvennlige, bruker kraftige og følelsesmessige ord og er ikke søppelpost.

Noen liker å skrive emnelinjen først før de skriver resten av e -posten, og noen skriver helst sist. Her er noen GoDaddy -blogginnlegg om hvordan du skriver gode emnelinjer, uansett hva du foretrekker.

Emnelinjen er øverst i e -posten din.

• Hvis du bruker en tidligere e -post som mal, vil den allerede ha en emnelinje, men du må redigere den.
  • Hvis du bruker en tom e -postadresse eller en ny mal, må du skrive en ny emnelinje.

Påkrevd: Du må ha en emnelinje før du kan velge Fortsett og legge til mottakere.

Tekst

Klikk i området for e -postkomponist og velg +. Velg Tekst eller Oppsett og begynn å skrive.

For å legge til tekst plasserer du markøren hvor som helst for å legge til det som er der. Hvis du bruker en tom mal, plasserer du markøren under bannerbildet for å begynne å skrive. Bruk returtasten for å legge til nye avsnitt.

Merk: Den første teksten du skriver inn etter bannerbildet, vil bli brukt som forhåndsvisningstekst i e -posten. Folk ser forhåndsvisningsteksten etter emnelinjen når de ser e -posten din i innboksen, så sørg for at de første få frasene og setningene også fester leseren din.

Fremhev tekst for å endre hvordan den ser ut. T veksler mellom primær og sekundær skrifttype. Andre valg er fet, kursiv, understreket, kobling, punktliste, nummererte lister og avsnittjustering.

For å slette tekst, uthever du teksten og bruker slett -tasten. Eller begynn å skrive, så vil den nye teksten erstatte den gamle teksten.

Det neste trinnet, Endre utseende , vil hjelpe deg med å endre tekstfonten, fargen og størrelsen.

Knapper

For å legge til en knapp klikker du i e -postkomponisten og bruker + til å legge til en knapp. Tilpass knappeteksten: husk å holde den kort og bruk sterke handlingsord. Husk å legge til en URL der du vil at knappen skal gå.

Hvis du vil redigere en knapp, velger du en eksisterende knapp for å redigere teksten eller URL -adressen.

Knappestiler redigeres i neste trinn, Endre utseende .

Bilder

For å legge til et bilde, klikker du i e -postkomponisten og velger +. De tre alternativene som lar deg legge til bilder er:

• Bilde : Velg et arkivbilde eller ett av dine egne bilder fra mediebiblioteket ditt (et eksisterende eller et nytt opplastet bilde). Gjør dette hvis du vil legge til et morsomt gif eller meme til e -posten din.
  • Oppsett : Legg til en tekst/bilde-kombinasjon eller to bilder side om side.
  • Bildemaler : Åpne Content Creator for å lage bilder som ser ut som om du hyret en designer (men egentlig gjorde du dem selv).

Hvis du vil legge til eller endre et bilde, velger du det og velger ett av alternativene. Du kan erstatte det med et annet bilde, koble det til en URL, endre innstillingene (størrelse, rotere, alternativ tekst og bildetekst) eller slette det.

Videokoblinger

Hvis du vil sende en video til abonnentene dine, må du få det til å se ut som det er en video uten å legge ved en video direkte.

Det er ikke en god idé å sende en video innebygd i en markedsførings -e -post. Vedlegget gjør at e -posten din ser ut som søppelpost eller et virus, slik at e -posten din sannsynligvis blir blokkert av de fleste e -postklienter, og et stort vedlegg er en dårlig opplevelse for mottakerne.

Ta i stedet et miniatyrbilde av videoen din og bruk alternativet Bildemaler for å legge til en trekantavspillingsknapp på miniatyrbildet.

Når det modifiserte miniatyrbildet er lagt til i e -posten, velger du det for å redigere det. Bruk hyperkoblingsikonet til å koble til videoplasseringen din på Vimeo, YouTube eller hvor som helst videoen din kan spilles av.