Gjenopprett databasen min i Windows Hosting

Du kan gjenopprette en MySQL -database fra en sikkerhetskopi hvis originalen ble hacket eller skadet. Følg disse trinnene for å gjenopprette en MySQL -database fra den manuelle sikkerhetskopieringen du oppretter i Plesk.

Påkrevd: Det må være minst én bruker tilordnet MySQL -databasen før den kan gjenopprettes ved hjelp av disse trinnene.

Merk: Gjenoppretting av MS-SQL-databaser støttes ikke.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell .
  3. Ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
  4. I instrumentbordet for kontoen velger du Plesk -administrator .
  5. I navigasjonen til venstre velger du Databaser .
  6. Velg Importer dump . Vinduet Importer databasedump vises.
  7. Velg Last opp og deretter Bla gjennom for å velge et ZIP -arkiv på datamaskinen din. Eller velg Importer for å velge en fil fra katalogen.
  8. Velg Gjenopprett databasen og deretter OK .