Gjenopprett en database i Linux -hostingkontoen min

Hvis databasen din har blitt hacket eller skadet, kan du se her hvordan du gjenoppretter databasen fra en cPanel manuell sikkerhetskopiering.

Merk: Disse trinnene forutsetter at du har laget en manuell sikkerhetskopifil i cPanel. Hvis du ikke har en sikkerhetskopifil, kan du kontakte en GoDaddy -veiledning for hjelp . Hvis du har Sikkerhetskopiering av nettsted, seGjenopprett nettstedet mitt ved hjelp av Sikkerhetskopiering av nettsted for å gjenopprette databasen.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier i Filer -delen på cPanel -startsiden.
  5. Nedenfor Gjenopprett en MySQL -database -sikkerhetskopiering , klikk på Bla gjennom , og velg deretter backup -SQL -filen på din lokale maskin.
  6. Klikk på Last opp .