GoDaddy -kontoen er låst

Hvis noen prøver å logge på en GoDaddy -konto og skriver inn feil påloggingsinformasjon for mange ganger, låser vi den kontoen og viser en feilmelding: "Vi låste kontoen din på grunn av for mange feil påloggingsforsøk."

Hvis du tror kontoen din er låst, kan du tilbakestille passordet ditt for å få tilgang med det samme, eller du kan vente i minst 24 timer før du prøver å logge på igjen.

Advarsel: Automatiske fornyelser for produkter behandles ikke for låste kontoer. Hvis du har produkter som fornyes automatisk, kan disse produktene fjernes fra kontoen din hvis kontoen er låst på fornyelsestidspunktet.

Mer informasjon

• Slik kan du finne brukernavnet eller kundenummeret ditt.
  • Vi sender e-posten om tilbakestilling av passord til e-postadressen vi har registrert for kontoen din. Hvis du ikke mottar denne e-posten, kan det hende at vi ikke har din nåværende e-postadresse, og du må be om tilgang til kontoen.