Administrert WordPress Hjelp

Hva er Administrert WordPress?

Administrert WordPress er vår effektive, optimerte hostingplattform for å bygge og administrere WordPress-nettsteder. Hele hostingmiljøet bygger på prinsippet om å få WordPress-nettstedene dine til å fungere raskere og sikrere.

«Administrert» for WordPress betyr at vi håndterer grunnleggende administrative hostingoppgaver, slik som å installere WordPress, automatiserte daglige sikkerhetskopieringer, WordPress-kjerneoppdateringer og hurtigbufring på servernivå.

Her er noe av det som tilbys:

• Hurtigbufring som forbedrer ytelsen.
  • Automatiske WordPress-kjerneoppdateringer via WordPress’ innebygde funksjon.
  • Forbedret sikkerhet ved å begrense filtilgang (mer informasjon) og Sucuri.
  • Den nyeste versjonen av WordPress automatisk installert i rotkatalogen.
  • Tilgang til sFTP og phpMyAdmin.
  • Automatiske daglige sikkerhetskopieringer (30 dager).
  • SSL inkludert for ett nettsted for forbedret sikkerhet.

På grunn av disse kontoenes optimerte konfigurasjoner finnes det også enkelte begrensninger du bør kjenne til:

• Administrert WordPress støtter ikke WordPress MU / flere nettsteder.
  • Hosting-serverdelen kommer ikke med et standard hosting-kontrollpanel, så verktøy som jobber på systemnivå, er ikke tilgjengelige – men WordPress-crons kjører automatisk.