Hva er Discount Domain Club?

Discount Domain Club er et medlemsbasert program spesielt designet for folk som ofte registrerer domenenavn. Det krever ikke konfigurering. Medlemskapet er åpent for alle og gjelder i ett år etter kjøpsdatoen.

Når du blir med i Discount Domain Club, kan du umiddelbart logge på kontoen din for å se rabattpriser for domenenavn. Nye domenenavn, overføringer og fornyelser blir alle rabattert for deltakende toppnivådomener (TLD-er). Rabatter er begrenset til grunnnivået for deltakende TLD-er, og er tilgjengelige for forhåndsregistrering, registrering, fornyelse og overføring. Rabattpriser gjelder automatisk for domenenavn i handlevognen din når du sjekker ut. For mer informasjon om spesifikke planer, gå til Discount Domain Club .

Merk: Rabattpriser kan ikke brukes på Premium-, Tier 2-, Tier 3- eller Tier 5 -domener.

Domenenavn du kjøper gjennom ditt Discount Domain Club -medlemskap, er ikke kvalifisert for andre kampanjer eller rabatter.

Med ditt Discount Domain Club-medlemskap får du ett års medlemskap til GoDaddy Auctions® og CashParking®. Hvis du velger å avslutte ditt medlemskap i Discount Domain Club, forblir disse tjenestene tilgjengelige for deg til standard priser. For mer informasjon om GoDaddy -auksjoner eller CashParking, seVanlige spørsmål om auksjoner ellerVanlige spørsmål om CashParking

Hva om jeg kjøpte Discount Domain Club, men allerede har GoDaddy -auksjoner eller CashParking?

Med ditt Discount Domain Club-medlemskap får du ett års medlemskap til GoDaddy Auctions® og CashParking®.

Hvis du allerede har en CashParking Basic -konto, kan du oppgradere til en premium -konto uten ekstra kostnad eller motta en ekstra CashParking Premium -konto. For mer informasjon om oppgradering av kontoen din, se

.

Hvis du allerede har en CashParking Premium-konto, mottar du en ekstra CashParking Premium-konto, eller du kan bruke en gratis ett års fornyelse av din eksisterende konto uten ekstra kostnad.

Hvis du allerede har en GoDaddy Auctions-konto, mottar du en gratis ett års fornyelse for den kontoen.