Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hva er et engangspassord?

Et engangspassord (OTP) er et ekstra sikkerhetslag vi bruker for å verifisere identiteten din når du gjør endringer til domener med lagt til domenebeskyttelse . Kontoer med totrinnsverifisering (2SV) som er konfigurert , trenger ikke bruke en OTP for identitetsverifisering.

Hvordan fungerer engangspassord?

Visse domenehandlinger kan ikke fullføres før identiteten din er bekreftet. Når du fullfører disse handlingene, sender vi en bekreftelseskode via SMS eller en autentiseringsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i minst 24 timer. Hvis du ikke har konfigurert totrinnsbekreftelse på kontoen din, trenger du et engangspassord sendt til registrantens e-postadresse ved å velge Send passord -knappen under verifiseringen.

Når får jeg et engangspassord?

Du må be om en OTP når du ikke har konfigurert totrinnsverifisering og gjør visse, beskyttede endringer til domenet ditt, for eksempel redigering av DNS-poster, opplåsing før overføring eller endring av domenebeskyttelsesplanen din. Husk at hvis du har konfigurert totrinnsverifisering , trenger du ikke å be om et engangspassord.

Hvor vil jeg sende en OTP?

Vi sender OTP -en til registrantens e -postadresse som er oppført på domenenavnet ditt. Du kan se domenets kontaktinformasjon , inkludert registrantens e -postadresse tilknyttet domenet, i GoDaddy -kontoen din.

Er det noen OTP -begrensninger?

Ja, det er noen få begrensninger du må være oppmerksom på for å holde domenet ditt beskyttet.

• OTP -koden din er bare gyldig i 60 minutter etter at den er forespurt.
  • Du er begrenset til å be om 5 engangspassord i løpet av en sju dagers periode per handling per domene.
  • Hvis du angir et feil passord tre ganger, vil du bli låst ut av den handlingen på det domenet i 24 timer.