Hva er IP -adressen til nettstedet mitt i Linux -hostingkontoen min?

Du må kanskje finne nettstedets IP -adresse for å peke domenenavnet ditt dit, eller for å laste opp filer via FTP.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I kontoens instrumentbord , under Innstillinger , klikker du på Server .
    klikk server

IP -adressen din vises i listen over innstillinger.