Hva er kundenummeret mitt?

Kundenummeret er en annen måte å bekrefte identiteten din på når du kontakter en GoDaddy-veileder. Du trenger ikke kundenummeret ditt for å logge på, og det er ikke det samme som støtte-PIN-koden.

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode-side.
  2. Ditt kundenummer vises i delen med påloggingsinformasjon.

Relaterte trinn

• Nå som du har kundenummeret ditt, er du klar til å kontakte støtte.
  • Hvis du ser etter støtte-PIN-koden, kan du sjekke delen Støtte-PIN-kode på siden.