Hva er kundenummeret mitt?

Kundenummeret er en måte å bekrefte identiteten din på når du kontakter en GoDaddy-veileder. Du trenger ikke kundenummeret ditt for å logge på, og det er ikke det samme som støtte-PIN-koden.

1. Gå til GoDaddys Pålogging og PIN-kode -side. Du kan bli bedt om å logge på.
    • Hvis du ikke kan logge på og du bare trenger kundenummeret ditt, fullfører du Glemt brukernavn-prosessen for å se både brukernavnet og kundenummeret ditt.
  2. Du finner kundenummeret ditt under Påloggingsinformasjon.
    finn kundenummeret

Relaterte trinn

• Nå som du har kundenummeret ditt, er du klar til å kontakte en GoDaddy-veileder.
  • Hvis du ser etter støtte-PIN-koden, finner du den under delen Støtte-PIN-kode på samme side.