Hva er nettstedets rotkatalog i Linux -hostingkontoen min?

Rotkatalogen til nettstedet ditt inneholder innholdet som lastes inn når besøkende skriver inn domenenavnet ditt i en nettleser. For eksempel må du plassere indeksfilen i nettstedets rotkatalog slik at besøkende kan se nettstedet ditt. Nettstedsrelaterte programmer må kanskje også kjenne til nettstedets rotkatalog.

For det primære domenenavnet ditt er nettstedets rotkatalog /public_html .

For tilleggsdomener og underdomenenavn følger du disse trinnene for å finne rotkatalogen:

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. I domener -delen på cPanel -startsiden klikker du enten Underdomener eller Ekstra domener .
  5. I delen Endre tilleggsdomene eller Endre et underdomene vises rotkatalogen under Dokumentrot .