Hvor mange e-postkontoer for brukere trenger jeg å kjøpe?

Når du kjøper en Microsoft 365-konto, må du avgjøre hvor mange brukere du vil kjøpe. Du trenger en separat bruker for hver enkelt person som vil ha sin egen, private postboks. Men når det gjelder adresser som sales@yourdomain.com eller support@yourdomain.com, er det flere gratis alternativer. Disse vil gi deg valgfrihet uten behov for å legge til flere brukere.

Alias

Aliaser er en fin måte å få små prosjekter til å se større ut. Et alias er en helt forskjellig e-postadresse som sender all epost til den opprinnelige postboksen. Hvis molly@mollysbarkandwine.com setter opp et alias som jobb@mollysbarkandwine.com, blir alle e-poster som adresseres til molly@ eller jobber@, sendt til molly@-postboksen. Molly har to e-postadresser, men har bare kjøpt én bruker. Opprett et e-postalias.

Delte innbokser

Delte postbokser er en fin måte å lage generiske e-postadresser som flere personer kan ha adgang til. Molly setter for eksempel opp questions@mollysbarkandwine.com som en delt postboks. Hun deler den med seg selv (molly@molly@mollysbarkandwine.com) og med partneren (joe@mollysbarkandwine.com). De kan begge lese og svare på questions@, men Molly trenger bare å kjøpe to brukere, én til seg selv og én til Joe. Opprett en delt postboks.

Distribusjonsgrupper

Distribusjonsgrupper er en annen måte å utnytte adresselisten. Typisk brukes en distribusjonsgruppe til å kommunisere med personer internt, men du kan også ha eksterne kontakter i gruppelisten din. Molly kunne satt opp en distribusjonsgruppe for alle serverne sine, alle leverandørene og for viktige kunder. Alt sammen helt gratis. Hun ville ikke trengt å kjøpe brukere for noen av adressene til distribusjonsgrupper. Opprett en distribusjonsgruppe.

Delte kontakter

Delte kontakter er personer utenfor ditt domene som du ønsker å inkludere i en distribusjonsgruppe. Disse kontoene er også gratis. Du trenger ikke å kjøpe en ny bruker for å opprette en delt kontakt.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Videresend Microsoft 365-e-poster til en annen e-postkonto
  • Videresend e -post fra en annen innboks til Microsoft 365