Gå direkte til hovedinnholdet

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til eller fjern en ansattes brukerkonto

Etter hvert som virksomheten din vokser, kan det hende at du får nye ansatte i teamet ditt, eller ansatte som ikke lenger er med deg. Her er noen tips for å legge til e -postbrukere eller fjerne dem etter behov.

Nyansatte

Så spennende — noen blir med på teamet ditt! La oss konfigurere e -postadressen deres slik at de er klare til å begynne å jobbe.

  1. Først oppretter du en brukerkonto for den nye medarbeideren. Du har muligheten til å angi et passord eller opprette kontoen med et midlertidig passord.
  2. Gi den ansatte den nye e-postadressen og passordet sitt slik at de kan logge på. Her er påloggingssidene for Office online eller Outlook på nett . Hvis kontoen deres ble konfigurert med et midlertidig passord, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille passordet .
  3. For å holde kontakten, kan den ansatte konfigurere e -post på enhetene sine .
  4. Hvis den nye brukeren din har en Business Professional- eller Premium Security -plan, kan de installere Office -apper . De kan også logge på OneDrive og SharePoint .

Tidligere ansatte

Når en ansatt forlater virksomheten din, er det viktig å fjerne brukerkontoen sin, slik at de ikke får tilgang til den sikre informasjonen din.

  1. For å hindre den ansatte i å få tilgang til e -postkontoen sin, tilbakestiller du passordet og logger av fra alle enheter .
  2. For å lagre den ansattes e -postdata, opprett en sikkerhetskopifil (.pst eller .ost).
  3. Slett brukerkontoen . Hvis du ikke trenger å få tilgang til den ansattes e -postadresse, kan du bare slette kontoen uten å opprette en sikkerhetskopifil.
  4. Gjenopprett e -postadressen som en delt postboks, slik at eventuelle meldinger sendt til den tidligere ansatte mottas av dine foretrukne brukere. Hvis du lagret e -postdata, kan du også importere sikkerhetskopifilen (.pst eller .ost). til den delte postboksen.

Mer informasjon

  • For å få tilgang til den delte postboksen, lukker og starter du Outlook på nytt. Du skal se innboksen i mappene dine. Hvis du ikke gjør det, følger du disse trinnene for å få tilgang til en delt postboks .