GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Jeg får ikke tilgang til GoDaddy Studio -kontoen min

Har du problemer med å få tilgang til kontoen din? Her er et par ting du kan prøve.

Sjekk at du har angitt brukernavnet og passordet ditt riktig

Hvis du logger på med e -post, er passordet ditt mellom store og små bokstaver, så sørg for at du har brukt store og små bokstaver på de riktige stedene.

Tilbakestill passordet ditt

Følg trinnene for å tilbakestille passordet ditt , og sjekk deretter etter innstilt e -post innen 24 timer. Hvis du ikke finner e -posten, sjekker du søppelpostboksen din.

Prøv å logge på med Facebook, Google eller Apple

Det er mulig å ha mer enn én GoDaddy -konto, og du kan ha registrert deg med en av disse kontoene i stedet for e -post.

Merk: Logg på med Google er ikke det samme som å velge å logge på med e -post og deretter skrive inn Gmail -adressen din.

Hadde du tidligere en Over -konto?

I så fall, og hvis du ikke husker hvilken e -postadresse du brukte, søk etter «overhq» i hver av e -postinnboksene dine. Hvis du finner velkomst -e -poster fra Over -teamet, kan du prøve å logge på med dem.

Fremdeles ikke hell?

For å chatte med en GoDaddy -veiledning, gå til Kontakt oss -siden og klikk på Chat nå .