Jeg har glemt passordet mitt for Microsoft 365

Hvis du har mistet eller glemt Microsoft 365 -passordet ditt, kan du endre eller tilbakestille det. Send en e -post for å tilbakestille passordet til deg selv (med en annen e -postadresse tilknyttet kontoen din), eller til kontoadministratoren.

Hvis du er administrator eller husker passordet ditt, kan du endre passord fra e & Office -instrumentbord.

1. Gå til Microsoft 365 påloggingssiden din.
  2. Under Logg på velger du passordkoblingen.
    Logg på
  3. Angi e -postadressen din og velg Fortsett .
  4. Velg en konto og velg Send e -post . En e -post for tilbakestilling av passord vil bli sendt om noen få minutter.
  5. Merk: Hvis du ikke har tilgang til en annen e -postkonto, velger du alternativet for kontoadministrator . En forespørsel om tilbakestilling av passord vil bli sendt til kontoadministratoren som kan gi deg et midlertidig passord .

6. Åpne e -posten og velg Tilbakestill passordet ditt .
    Under Tilbakestill passord -knappen, tilbakestill passord -knappen
  7. Angi et Nytt passord og Bekreft passord , og velg deretter Send inn . Du kan nå logge på kontoen med det nye passordet ditt!