Jeg har glemt passordet mitt for Microsoft 365

Hvis du er en bruker og har mistet eller glemt Microsoft 365 -passordet ditt, tilbakestiller du det. Du kan sende et tilbakestilling av passord til e -postadressen for gjenoppretting, kontoen din på en annen enhet eller til GoDaddy -kontoeieren.

Hvis du har tilgang til GoDaddy -kontoen eller husker passordet, kan du endre passordet ditt i e & Office -instrumentbord i stedet.

1. Gå til Microsoft 365 påloggingssiden din.
  2. Under Logg på velger du koblingen for å tilbakestille passordet ditt (det står «Trenger du å tilbakestille passordet ditt?»).
  3. Angi e -postadressen din, og velg deretter Fortsett .
    Tilbakestill passord -siden.
  4. Velg en metode for tilbakestilling av passord. Vi kan sende en kobling via e -post til gjenopprettings -e -postadressen din (hvis du har en lagret i kontoen din), kontoen din på en annen enhet, eller eieren av GoDaddy -kontoen din.
    • Hvis du ikke har tilgang til disse metodene, velger du Jeg har ikke tilgang til noen av disse , og følger deretter instruksjonene på skjermen.
  5. Velg Send kobling . En e -post for tilbakestilling av passord vil bli sendt til metoden du valgte.
    • Hvis du sendte tilbakestillings -e -posten til GoDaddy -kontoadministratoren eller kontoinnehaveren din, stopper du etter dette trinnet. De må åpne e -posten og tilbakestille passordet for deg.
  6. Åpne e -posten for tilbakestilling av passord, og velg deretter Tilbakestill passordet ditt .
    Skjermen for tilbakestilling av passord med felt for å angi et nytt passord og en e -post for gjenoppretting.
  7. Hvis du ikke har en e -postadresse for gjenoppretting konfigurert ennå, skriver du inn en i gjenopprettings -e -post i tilfelle du må tilbakestille passordet for Microsoft 365 igjen senere.
  8. Velg Endre passord .

Du kan nå logge på med det nye passordet.