Har du problemer med å logge på Microsoft 365?

Hvis du ikke kan logge på Microsoft 365 -e -postkontoen din, kan du prøve disse løsningene.

Hvis Gjør dette
Du kan ikke logge på med e -postadressen og passordet ditt. Følg disse trinnene for å logge på e -posten din på nettet.

Du kan også logge på e -posten din fra e & Office -instrumentbord .

Hvis du kan logge på på nettet, men ikke på e -postklienten (som Gmail eller Mac Mail), må du sørge for at e -postkontoen din er konfigurert ved å bruke disse trinnene .
Du er administrator for en Microsoft 365 -konto, og du eller en av brukerne dine har mistet eller glemt e -postpassordet. Prøv ett av følgende:
Du er en e -postbruker (ikke administratoren) og du har mistet eller glemt e -postpassordet. Send deg selv en e -post for tilbakestilling av passord
Du kan logge på på nett, men har problemer med Outlook for Windows. Tøm Windows Legitimasjonsbehandling
Du kan logge på på nett, men har problemer med Outlook for Mac. Prøv en av disse løsningene
Du har en Business Premium -plan eller nyere, og du kan ikke logge på Outlook for Windows eller Mac. Sjekk kontoen din