Installer, aktiver og deaktiver WordPress-plugin-moduler med WP-CLI

WP-CLI er et kommandolinjeverktøy som hjelper deg med å utføre forskjellige handlinger på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du er komfortabel med å bruke SSH-kommandoer, vil du legge merke til at WP-CLI har forenklede kommandoer opprettet for WordPress-nettsteder. Slik kan du installere, aktivere og deaktivere WordPress-plugin-moduler med kommandoer som er tilgjengelige i WP-CLI.

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du endrer konfigureringen av plugin -moduler.
Påkrevd: Du trenger følgende for å fullføre disse trinnene:
Merk: Hvis du har en VPS- eller DED-server, må du installere WP-CLI før du kan begynne å bruke den. WP-CLI er ikke tilgjengelig på våre Windows Hosting-planer.
  1. Koble til hostingkontoen din med SSH .
  2. Bruk bash -kommandoen ls til å liste opp filer og mapper, og cd og ../ for å flytte gjennom kataloger til du er i katalogen med WordPress -filene dine.
  3. Angi følgende kommandoer for å se listen over plugin -moduler installert på nettstedet ditt, installere en ny plugin -modul og aktivere eller deaktivere en eksisterende:
    • Slik viser du alle plugin -moduler som er installert på nettstedet ditt:
      wp plugin -liste
      Du vil også se om en plugin -modul er aktiv eller inaktiv.
    • Hvis det er plugin-moduler du ikke har til hensikt å bruke, kan du slette dem med følgende kommando:
      wp plugin delete plugin-name
      I koden ovenfor erstatter du plugin-navn med det faktiske navnet på temaet du vil slette.
    • Slik installerer du en plugin-modul fra WordPress-repositoriet:
      wp plugin install plugin-name
      I koden ovenfor erstatter du plugin-navnet med det faktiske navnet på plugin-modulen du vil installere.
    • For å installere en plugin -modul fra en .zip -fil, laster du opp en plugin -modul .zip -filen til mappen med WordPress -installasjonen ved hjelp av FTP eller File Manager . Deretter skriver du inn følgende kommando:
      wp plugin install plugin-name.zip
      I koden ovenfor erstatter du plugin-name.zip med det faktiske navnet på .zip-filen du tidligere har lastet opp.
    • Slik aktiverer du en plugin-modul installert på nettstedet ditt:
      wp plugin Activate plugin-name
      I koden ovenfor erstatter du plugin-modenavnet med det faktiske navnet på plugin-modulen du vil aktivere.
    • Slik aktiverer du alle plugin -moduler som er installert på nettstedet ditt:
      wp plugin pluginelige --all
    • Slik deaktiverer du en plugin-modul som er installert på nettstedet ditt:
      wp plugin deaktiver plugin-navn
      I koden ovenfor erstatter du plugin-modul-navnet med det faktiske navnet på plugin-modulen du vil deaktivere.
    • Slik deaktiverer du alle plugin -moduler som er installert på nettstedet ditt:
      wp plugin deaktiver --all
Merk: For å installere og aktivere en plugin -modul samtidig, legger du til installasjonskommandoen med --activate. Slik ser den kommandoen ut:
wp plugin install plugin-name --activate

Når du har kjørt WP-CLI-kommandoene for å administrere plugin-modulene dine, kan du skrive innwp plugin list kommandoen på nytt hvis du vil dobbeltsjekke listen over aktive og inaktive plugin-moduler på nettstedet ditt.