Feilsøke problemer med WordPress

WordPress er en av de mest vanlig brukte nettstedsplattformene. Selv om det er ekstremt populært, er det noen vanlige problemer som du kan løse på et par minutter.

Merk: Når du feilsøker problemer med WordPress, kan det hjelpe å aktivere feilsøkingsfeil, som vist i

. I tillegg kan det også hjelpe å være oppmerksom på enkelte kompatibilitetsproblemer i Page Builder, som vist i
.

WordPress-nettstedet mitt er langsomt

Problem: Hver gang en besøkende besøker WordPress-bloggen din, behandler serveren PHP-skript og oppretter en databasetilkobling. Den gjør med andre ord mye arbeid. Jo travlere nettstedet ditt er, desto langsommere blir denne prosessen.

Langsomme sider er problematiske siden de avskrekker besøkende fra å besøke nettstedet ditt. De vanlige synderne er feilkonfigurerte plugin-moduler eller plugin-moduler som ikke oppfører seg som de skal, eller bruk av bilder som blir hostet på andre, langsommere servere.

Løsninger:

Advarsel: Hvis du bruker administrert WordPress, kan du ikke installere plugin-moduler for hurtigbufring, som WP-Super-Cache eller W3 Total Cache. Dette er fordi administrert WordPress allerede kjører hurtigbufring for å øke hastigheten på nettstedet ditt.

Hvorfor kan ikke WordPress koble til databasen min under installering?

Problem: Hvis du installerte WordPress manuelt på hostingkontoen din (f.eks. ikke installerte det via GoDaddy Hosting Connection) og får en «Feil ved oppretting av databasetilkobling»-melding når du prøver å koble til WordPress, må du endre wp-config.php-filen din slik at den fungerer med våre databaseservere.

Løsning: Se

Bloggen min dukker stadig opp som en tom side

Problem: Ødelagte temaer kan gjøre at tomme sider lastes inn, spesielt hvis du overførte bloggen din fra en annen hostingleverandør.

Løsning: Endre temaet ditt tilbake til standarden, og installer deretter teamet du ønsker å bruke, på nytt.

1. Gå til WordPress-instrumentbordet.
  2. Klikk på Utseende. Et standardtema står oppført.
  3. Klikk på Aktiver under standardtemaet. Utseende-siden lastes inn på nytt.
  4. Klikk på Aktiver på temaet du ønsker å bruke, eller velg et nytt tema.
  5. Når du har funnet temaet du ønsker, går du tilbake til Utseende-siden og velger temaet du vil ha. Deretter klikker du på Aktiver.

Problem: Ukjent.

Løsning: Hvis du har prøvd prosedyren ovenfor, bør du aktivere WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG i wp-config.php-filen. Innholdet i debug.log-filen kan hjelpe deg og nettstedsadministratoren din med å avgrense problemet til en spesifikk plugin-modul, et tema eller et konfigureringsalternativ som kan forårsake et problem. Se

for hjelp.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.

Jeg kan ikke se endringene jeg gjorde på sidene i Page Builder

Problem: Endringene publiseres ikke.

Løsning: Du må publisere sidene du oppdaterer, for å se endringene dine i WordPress. Hvis du bruker Lagre og avslutt-knappen, blir bare et utkast av siden lagret. Endringen vises ikke av WordPress før du velger Publiser i Page Builder.

Jeg slettet sideoppsettet og -innholdet ved en feil

Problem: Kan jeg få det tilbake, uten å starte på nytt?

Løsning: I Page Builder klikker du på Maler, velger et oppsett for siden din og enten Erstatt eksisterende innhold/oppsett eller Legg til nederst på siden.

Hvordan legger jeg til et registreringsskjema for e-post i sideinnholdet?

Problem: Det er i bunnteksten som standard, hvordan kan jeg legge det til på siden?

Løsning: I Page Builder klikker du på WordPress-kontrollprogrammer og finner GoDaddy Email Marketing. Dra kontrollprogrammet inn på siden din.

Hvordan legger jeg til sosiale knapper i sideinnholdet?

Problem: Det er i bunnteksten som standard, hvordan kan jeg legge det til på siden?

Løsning: I Page Builder klikker du på WordPress-kontrollprogrammer og finner GoDaddy Email Marketing. Dra kontrollprogrammet inn på siden din.

Ekstra feilsøkingsressurser

Se følgende for mer avanserte problemer: