Feilsøke problemer med WordPress

WordPress er et av de mest brukte nettstedsprogrammene. Selv om det er ekstremt populært, er det noen vanlige problemer du kan løse i løpet av få minutter.

Merk: Denne artikkelen inneholder kildemateriale fra wordpress.org relatert til vanlige feil og deres løsninger. Det er koblinger direkte til relevant dokumentasjon på nettstedet som en referanse for dypere teknisk informasjon du måtte trenge når den er tilgjengelig.

Klikk for å gå til hvilken som helst seksjon
WordPress -nettstedet mitt er tregt Bloggen min dukker stadig opp som en tom side
PHP -feil Feil ved oppretting av en databasetilkobling
Det ble tidsavbrudd for tilkoblingen 404 Feil på side ikke funnet

Før du starter

Innebygd WordPress er en hendig funksjon for feilsøking av feil kalt WP_DEBUG . WP_DEBUG -funksjonen kan gi ytterligere informasjon når standard feilsøkingstrinn ikke løser et problem.

Du kan aktivere WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG i wp-config.php- filen. Innholdet i debug.log -filen kan hjelpe deg og nettstedsadministratoren din med å begrense problemet til et bestemt plugin -modul, tema eller konfigureringsalternativ som kan forårsake et problem.

For hjelp, se:

WordPress-nettstedet mitt er langsomt

Hver gang en besøkende besøker WordPress -bloggen din, behandler serveren PHP -skript og oppretter en databasetilkobling, noe som betyr at den gjør mye arbeid. Jo mer kompleks og opptatt nettstedet ditt er, desto langsommere blir denne prosessen.

(Tilbake til toppen)

Bloggen min dukker stadig opp som en tom side

Generisk 500 ISE (intern serverfeil), vanlige PHP -feil og databasetilkoblingsstrengproblemer kan manifestere seg som en tom hvit skjerm og er i WordPress -fellesskapet kjent som White Screen of Death (WSOD).

(Tilbake til toppen)

PHP -feil

Det er flere PHP -feil som har sine egne individuelle symptomer. Følgende er de vanligste PHP -feilene i WordPress:

• Advarsel: Kan ikke endre overskriftsinformasjon - overskrifter er allerede sendt
  • Ring til udefinert funksjon
  • Tillatt minnestørrelse oppbrukt
  • Maksimal utføringstid overskredet

Her er noen ting du kan prøve:

(Tilbake til toppen)

Feil ved oppretting av en databasetilkobling

Hvis du manuelt installerte WordPress i hostingkontoen din og får en feilmelding når du prøver å koble til WordPress, må du endre wp-config.php-filen for å fungere med databaseserverne våre.

(Tilbake til toppen)

Det ble tidsavbrudd for tilkoblingen

Feilmeldingen for tidsavbrudd for tilkobling vises når nettstedet ditt prøver å gjøre mer enn det serveren din kan administrere. Det er spesielt vanlig på delt hosting der minnegrensen er begrenset.

Her er noen ting du kan prøve:

(Tilbake til toppen)

404 Feil siden ikke funnet

Noen ganger etter en overføring eller et domenenavnendring, kan WordPress -nettstedet oppleve 404 Not Found -feil for koblinger på nettstedet ditt. Dette kan også være et problem med en hjemmeside som ikke ble funnet .

(Tilbake til toppen)