Installer et SSL-sertifikat manuelt på min IIS 7-server

Ikke riktig servertype? Gå tilbake til listen over installasjonsinstruksjoner.

Etter at sertifikatforespørselen din er godkjent, kan du laste ned sertifikatet ditt fra SSL-administratoren og installere det på IIS 7-serveren din.

Kopier sertifikatfilene dine til serveren

1. Finn katalogen på serveren din der sertifikat- og nøkkelfilene er lagret, og last deretter opp mellomsertifikatet ditt (gd_iis_intermediates.p7b eller lignende) og primærsertifikatet (.crt-filen med tilfeldig generert navn) i den mappen.

Legg til en sertifikatsnapin i Microsoft Management Console (MMC)

1. Klikk på Startmeny og deretter på Kjør.
  2. Når du blir bedt om det, skriv inn mmc og klikk deretter på OK.
  3. Klikk på Fil og klikk på Legg til eller fjern snapin-modul.
  4. I det nye vinduet, klikk på Legg til-knappen.
  5. I det nye vinduet, velg Sertifikater og klikk på Legg til.
  6. Velg Datamaskinkonto for snapin-modulen og klikk på Neste.
  7. Klikk på Lokal datamaskin og deretter på Fullfør.
  8. Klikk på Lukk i Legg til enkeltstående snapin-modul-vinduet.
  9. Klikk på OK i Legg til/fjern snapin-vinduet.

Importer det mellomliggende SSL-sertifikatet

1. I MCC-konsollen, klikk på for å utvide Sertifikater (lokal datamaskin).
  2. Høyreklikk på Mellomliggende sertifikatinstanser, hold musepekeren over Alle oppgaver og klikk deretter på Importer.
  3. I det nye vinduet, klikk på Neste.
  4. Klikk på Søk, finn mellomsertifikatfilen du lastet opp tidligere og klikk på Åpne.
  5. Klikk på Neste, bekreft at sertifikatinformasjonen er riktig og klikk på Fullfør.
  6. Lukk varselet om at importeringen var vellykket.

Installer SSL-sertifikatet ditt

1. Klikk på Startmeny og deretter på Kjør.
  2. Når du blir bedt om det, angi inetmgr og klikk på OK for å starte Internet Information Services (IIS)-administratoren.
  3. Under Tilkoblinger-panelet til venstre, klikk på servernavnet ditt.
  4. I hovedpanelet under IIS-seksjonen, dobbeltklikk på Serversertifikatorer.
  5. Under panelet Handlinger til høyre, klikk på Fullfør sertifikatforespørselen.
  6. I det nye vinduet, klikk på ..., finn primærsertifikatfilen du lastet opp tidligere og klikk på Åpne.
  7. Legg til et Vennlig navn, slik at du lett kan finne dette sertifikatet i fremtiden.
  8. Klikk på OK.

Bind SSL-sertifikatet

1. Under Tilkoblinger-panelet til venstre, klikk på for å utvide Nettsteder-mappen.
  2. Klikk på nettstedsnavnet du har planer om å installere SSL-sertifikatet på.
  3. Under Handlinger-panelet til høyre finner du Rediger nettsted-delen og klikker på Bindinger.
  4. I det nye vinduet, klikk på Legg til og angi følgende opplysninger:
    • Type: velg https.
    • IP-adresse: velg Alle ikke-tilordnede.
    • Port: angi 443.
    • Vertsnavn: la denne stå tom.
    • SSL-sertifikat: velg din nylig installerte SSL.
  5. Klikk på OK for å bekrefte, og deretter Lukk for Nettsidebindinger-vinduet.

Start IIS på nytt

1. Under Handlinger-panelet til høyre finner du Administrer nettsted-delen og klikker på Start på nytt.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.