Installer ionCube i Linux -hostingkontoen min

ionCube lar deg beskytte nettstedets PHP -kode fra å bli sett på og kjørt på ikke -lisensierte datamaskiner. Følg disse trinnene for å installere ionCube på cPanel -hostingkontoen din.

Merk: ionCube kan ikke installeres i en administrert WordPress -hostingkonto.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Velg PHP -versjon på Programvare -delen på cPanel -startsiden.
  5. I boksen for PHP -utvidelser velger du boksen for ioncube_loader og klikker deretter på Lagre .