|  Hjem
Hjelp

WordPress Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Installer og konfigurer WooCommerce

Det går raskt og enkelt å komme i gang med WordPress -nettbutikken din med WooCommerce -veiviseren for oppsett.

  1. Logge på WordPress.
  2. Klikk på Plugin-moduler i menyen til venstre, som vil utvides og gi flere alternativer.
  3. Klikk på Legg til ny .
  4. I søkefeltet skriver du inn woocommerce .
  5. Finn plugin -modulen i listen og klikk på Installer nå .
  6. Aktiver plugin -modulen, som vil starte WooCommerce Setup Wizard.
  7. Fyll ut alle feltene som er nødvendige for nettbutikken din.

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.