Legg til et enkelt produkt i WooCommerce

Du kan legge til produktene for WooCommerce -butikken din fra WordPress -instrumentbordet. De følgende trinnene forklarer hvordan du legger til et enkelt produkt, selv om det finnes andre produkttyper tilgjengelig.

1. Logge på WordPress.
  2. I menyen til venstre klikker du på Produkter , som vil utvides og gi flere alternativer.
  3. Klikk på Legg til ny i den utvidede Produkter -menyen.
  4. Fyll ut Produktnavn- feltet med navnet på produktet ditt.
  5. I den store tekstboksen angir du en Beskrivelse av produktet.
  6. I delen Produktdata fyller du ut følgende:
    • Merk av i boksene Virtuell og/eller Nedlastbar , hvis det gjelder produktet ditt.
    • I Generelt -fanen angir du en pris for produktet i Normalpris -boksen.
    • Se gjennom de gjenværende fanene og fullfør eventuelle deler som er relevante for produktet.
  7. Deretter angir du en Kort beskrivelse av produktet , som vanligvis vises ved siden av bildet av produktet i butikken din.
  8. På høyre side av siden i delen Produktkategorier merker du av for eventuelle relaterte kategorier.

Merk: Hvis du ikke allerede har lagt til en kategori, kan du klikke på Legg til en kategori for å gjøre det.

9. Klikk på Lagre utkast eller Publiser- knappen øverst til høyre.

Du kan når som helst gjøre endringer i produktinnstillingene.

Neste trinn

Mer informasjon

• For mer detaljert informasjon om administrering av produkttyper, kategorier og koder, sjekk ut denne WooCommerce -dokumentasjonen .
  • Hvis du vil legge til et produkt som har alternativer, for eksempel gensere med forskjellige størrelser, kan du se gjennom WooCommerce's dokumentasjon på variable produkter .